29.2.2012

Ylellistä oleilua










Ylellinen 5 tähden Grand Hotel Amrâth Amsterdam sijaitsee 350 metrin päässä keskusasemalta ja vajaan kilometrin päässä parhaista shoppailukaduista. Tilavissa, korkeissa huoneissa on jugendtyylinen sisustus sekä ilmainen minibaari. Kaappia käytiinkin täyttämässä useasti... ehkä jopa liian useasti. Tai ehkä minua häiritsi enemmänkin se, että tyyppi ei koputuksen jälkeen paljon odotellut ennen kuin tuli omilla avaimilla sisään huoneeseen "Just checking your minibar...". Ei siellä paljon riisuutua uskaltanut muualla kuin kylpyhuoneessa. 

Tätä seikkaa lukuunottamatta hotelli oli kyllä tähtiensä arvoinen (vaikka minulla taida näin monista tähdistä juuri kokemusta ollakaan). Jopa aamiainen, joka usein ulkomailla ei oikein täytä meidän "vaativien" suomalaisten odotuksia, oli aivan järjettömän hyvä! Hotellissa on sisäuima-allas ja kuntosali. Hotellin suurella wellness-alueella on saunoja, turkkilainen höyrysauna ja poreallas. Tarjolla on myös rentouttavia hoitoja, kuten hierontaa. Näihin emme kylläkään tällä reissulla ehtineet tutustumaan.

Rakennus itsessään oli jo nähtävyys. Historian havinaa joka nurkassa. Hississä sai jännittää joka kerta, että nouseeko se ylös saakka, mutta aina päästiin perille. Ja olihan siellä puupaneloidussa hississa kuitenkin penkki, missä istua matkan ajan. Ja ne näkymäthän olivat huoneesta yli koko matalan kaupungin... 




kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

Amsterdam atmosphere






Amsterdam - tuo uusi suosikkikaupunkini! Kuinka voikaan olla isossa kaupungissa niin viehättävän näköistä ja pikkukaupungin välitön tunnelma. Kaupungin keskellä virtaavat lukuisat kanaalit, niiden varsilla sijaitsevat ihanat kahvilat ja pubit sekä kaiteisiin nojailevat ruostuneet polkupyörät tekevät kyllä tästä suurkaupungista aivan omanlaisensa. Myös kaupungin arkkitehtuuri on todella hienoa. Aivan yhtä mielenkiintoisia olivat ne vanhat ja vinot talot kanaalien varsilla kuin uudet ja modernit kaupungin lähiösaarilla.

Voin sanoa vilpittömästi, että rakastuin tähän paikkaan hetkessä. Näkemistä ja tekemistä riittää, mutta kaupunki on kuitenkin helppo "ottaa haltuun" jalkaisin tai pyörällä. Ihmiset ovat mielestäni vähän kuin me suomalaiset, eli sinne sulautuu hyvin joukkoon. Pitää päästä takaisin!


28.2.2012

Kotona ollaan-päivitys

Kotona ollaan ja melkoisen pitkä, reilusti yli 10 tuntinen työpäiväkin vedetty jo loman päätteeksi. Lomakuvia en ole vielä ehtinyt katsomaan yhtään, mutta tässä alkusoitoksi nyt näkymä hotellihuoneemme ikkunasta lauantaiaamuna kännykällä kuvattuna. :) Palaan loppujen kuvien kanssa asiaan myöhemmin.
Illan jatkoja sinne! :)

kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

24.2.2012

Irtiotto arjesta

Matka Amsterdamiin on alkanut! Tämä irtiotto tulee tarpeeseen ja juuri oikeaan saumaan. Työ- ja remonttikiireet ovat imeneet kyllä viimeisetkin mehut ja väsymys on iltaisin ollut jotain elämää suurempaa. Nyt vain levätään ja nautitaan. :)

Ihanata viikonloppua kaikille!

kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

22.2.2012

Trying out Liu´s

Nämä kaksi mallia ovat ehdottomat suosikkini Pukumiehestä löytyvistä malleista. Toinen (Wxx009 bottom up Rampy high waist) erittäin korkeavyötäröinen, kapea, tumma. Toinen (W12252 bottom up Beat) matalavyötäröinen, keväisen kulutettu, bootcut, ja mittaa riittää lahkeessa. Molemmat ovat ihanan tuntuiset jalassa, ja vaikka housu on tiukka, ei se kuitenkaan purista. Näistä farkuista pitääkin ottaa todella napakka koko, jotta housu pääsee oikeuksiinsa. Strech-farkku myös aina löystyy käytössä.  Ja hox hox! Muistattehan, että tummien tai elastaania sisältävien farkkujen kanssa ei saa  käyttää huuhteluainetta.

Herkkumintun värinen silkkipusero Veryn kevätmallistosta, Micksistä.

kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

21.2.2012

Kastehelmirakkaus

Pieni ajatus minulla on jo päässäni, mitä uutta voisin keittiööni haluta... ja oikeasti tarvitakin. Meillä ei nimittäin ole jälkiruoka-astioita minkään sorttisia. Kastehelmen astioista harmaa, ja varsinkin kirkas miellyttää silmääni todella paljon.

Kastehelmi on ollut yksi Oiva Toikan suosituimpia sarjoja. Toikka suunnitteli sarjan alun perin 1964 ja se oli tuotannossa vuoteen 1988. Kastehelmi on saanut inspiraationsa Suomen luonnosta, jossa kesäaamun auringossa voi nähdä kastepisaroiden kimaltavan heinänvarressa kuin helminauha. Idea lasipisaroilla koristellusta pinnasta syntyi, kun Toikka halusi peittää puristelasiin väistämättä jäävät saumakohdat. Näin kehittyi kokonaan uusi pintastruktuuri, joka korosti lasin elävyyttä ja valon heijastumia.  Vuonna 2010 vietettiin Oiva Toikan 50-vuotisjuhlavuotta Iittalalla ja sen kunniaksi Kastehelmen suosituimmat osat palasivat jälleen markkinoille.

Uutuutena tulleet kynttilälyhdytkin ovat aivan ihastuttavia. Törmäsin näihin tänään Stockmannilla kierrellessäni. Näissä pidän väriyhdistelmästä hiekka ja kirkas. Sopisi varmasti hyvin tulevaan makuuhuoneeseemme.

Tunnelmallista loppuillan jatkoa. :)

20.2.2012

Liu Jo @ Pukumies






Hirrrrweeen kiva juttu mielestäni on se, että Pukumies on alkanut myydä Liu Jo:n tuotteita. :)
Mm. ylläolevia tuotteita löytyy Oulun myymälästä.


Kävin tänään hiplailemassa laukkuja sekä testailemassa muutamia bottom up-farkkumalleja. Ja nehän on kaikki aivan upeita! Niin hyvin istuvia ja ihanan tuntuisia jalassa. Nyt kun vain osaisi päättää, että mitkä itselleni ottaisin...

VINK VINK! Viikonloppuna Liu Jo:n edustaja Oulun Pukumiehessä! 


kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

19.2.2012

Juicy Spring


Muutamia suosikkejani Juicy Couturen kevään mallistosta. Pientä väriroisketta ja lämmön tuntua tähän tuuliseen ja pyryiseen päivään.

18.2.2012

Rakkaudella katettu




Näin kivaa on tehdä ruokaa omassa keittiössä. :)
Rakkaudella tehty Musta Pekka-lasagne on kohta valmista!

kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

17.2.2012

Mr Uggly


Mr Uggly on tervetullut meille milloin vain. On se sen verran suloinen ukkeli.
Muillekin tykästyneille tiedoksi, näitä saa ainakin inreda.comista.

Tänään on tiedossa operaatio "Täytä ja järjestä keittiön laatikot". Sittenhän sitä voisi jo jotain kivaa uuteen keittiöön ostaakin... :)

Mukavaa perjantaita kaikille!

16.2.2012

Vettä!




Vettä tulee keittiön hanasta, astianpesukone hurisee...
Elämän SUURIA iloja! :)
Niin kuin on Iso Ilokin, ja tänään on treeni-ilta. Voi tätä onnea. :)

Hauskaa torstaita kaikille.

kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

14.2.2012

Hyvää Ystävänpäivää!



Ystävänpäivän kunniaksi kiitän, ja laitan eteenpäin tämän Aikulta saamani tunnustuksen. 
Blogitunnustus on tarkoitus jakaa viidelle inspiroivalle blogille, jossa on alle 200 tilaajaa / kirjautunutta. 

Minua inspiroivat eniten blogit, joissa on laadukkaita itseotettuja kuvia, kaunista arjen tunnelmaa, matkoja, sekä sisustus- ja pukeutumisaiheisia inspiraatioita. Haluan tällä kertaa antaa tunnustuksen seuraaville blogeille:


Ja jotta tunnustuksen saanut saa tiedon asiasta, niin laitan viestin hänelle hänen blogin kommenttikenttään ja hän tekee taas samoin...

Olisin kyllä kiinnostunut löytämään uusiakin blogeja, varsinkin herkullisten ruokareseptien ja käsitöiden/DIY juttujen maailmasta. Olisiko sinulla vinkata jotain helmeä tähän kategoriaan? 

IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE TASAPUOLISESTI! :)

13.2.2012

Kevään sana


Ruutua - Raitaa - Printtejä - VÄRIÄ! Siitä on tämä kevät tehty.Kävin pyörähtämässä Micksissä katsastamassa kevään uutuudet. Kovin oli värikkään näköinen myymälä. Ihanan pirteää ja raikasta. Paljon raitaa ja ruutua, printtejä joka rekki pullollaan.
Kuulin myös sellaisen uutisen, että ONLY on vaihtanut linjaansa ja keskittyy nykyään enemmän meihin varttuneempiin tyttölapsiin. Itsekään en ole pitkään aikaan edes käynyt enää ONLYn osastolla, kun olen ajatellut kasvaneeni siitä jo ulos... Mutta kappas, näin ei olekaan enää. Kannattaa siis suoda ONLYllekin vielä mahdollisuus.

VINK VINK. Huomenna muuten Mick'sissä ystävänpäivätarjouksia talo pullollaan.
Mitä sitten minun kassiini myymälästä tarttui...  siitä lisää myöhemmin. :)

kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

9.2.2012

Kodinkoneita Saksasta

Eilen ovat kodinkoneet saapuneet keittiöön, tänään vielä asennus, niin johan alkaa keittiö näyttää jo keittiöltä. Tilasimme kaikki kodinkoneet sekä altaan Saksasta. Kodinkoneet ovat Smegin ja allas Franken. Hana on ostettu Suomesta, mutta koska kuuluu joukkoon, on sekin nyt tässä.



Löysimme ensin yhden nettikaupan, jonka varastosta löytyi kaikki haluamamme tuotteet, ja vaikka hinnat olivatkin Suomen hintoja reilusti edullisemmat, olisi kuljetus maksanut yli 700 euroa. Jatkoin siis etsimistä.

Näytti ensin siltä, että muualta ei tuotteita löydykään. Päätimme kuitenkin kokeilla kepillä jäätä ja lähetimme muutamaan (3) paikkaan paikkaan sähköpostia. Yhdestä vastattiin. Laitoimme sinne listan haluamistamme tuotteista, ja kappas vain, vaikka heidän nettikaupassa ei tuotteita ollutkaan, he tilasivat ne meille. Cucine24:sta teimme sitten tyytyväisinä tilauksen ja hinnat olivat tosiaankin näille tuotteille noin 50-60 % Suomen hintoja halvemmat ja rahtikuluksi tuli 250 euroa. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja toiminta ripeää. Maksoin tuotteet Paypalilla toissa perjantaina ja eilen (ke) ne saapuivat kotiovelle hyvässä kunnossa.

Suosittelen todellakin etsimään tuotteita muualtakin kuin Suomesta, varsinkin jos on tarvetta uusia useampaa konetta kerralla. Säästö on huomattava. Ja kannattaa tosiaan rohkeasti vain laittaa kauppoihin viestiä ja kysyä tuotteita, vaikka niitä ei heidän listoiltaan löytyisikään... 

Harmittelen nyt ainoastaan sitä, ettei tajuttu jostain syystä tilata viinikaappiakin samalla kertaa.

8.2.2012

HM Spring order

Tällainen paketti saapui postiin viime viikon alussa, ja tänään ehdin näitä vähän sovittamaankin. Oikein oli hyviä kaikki. Perus (työ)vaatetta, jotka sopivat hyvin yhteen sekä keskenään, että vanhojen vaatteideni kanssa yhdisteltäviksi. Musta mekko varsinkin oli aivan ihana, istui ja laskeutui täydellisesti. Malli on todella monikäyttöinen, oikeilla asusteilla siitä saa mekon melkein mihin tilaisuuteen hyvänsä. Tiedänpähän ainakin yhden vaatteen, minkä pakkaan mukaan tulevalle Amsterdamin reissulle.



7.2.2012

NaturalTech

Eilen oli mukava yllätys työpäivän päätteeksi, kun sain ihanalta kampaajaltani myöhästyneen häälahjan. Sain Davinesin NaturalTech hoidon normaalin värjäyksen ja leikkauksen kaveriksi.

Natural Tech on tuote- ja hoitojärjestelmä, joka on kehitetty erityisesti yleisimpien hiusten ja hiuspohjan ongelmien hoitoon. Tuotteet ovat täysin luonnonmukaisia ja erittäin laadukkaita. Myös miellyttävät aistikokemukset ovat olleet yksi tärkeimmistä tekijöistä tuotesarjan kehityksessä. Lopputulos on täyteläisen voidemaiset, tunto- ja hajuaisteja hivelevät vaahdot ja eteeristen öljyjen hajustamat koostumukset.






Väreittäin jaetut tuoteperheet ovat:
- Energizing -tuoteperhe on kehitetty taistelemaan hiustenlähtöä vastaan. Toimii sekä parantavana että ennalta ehkäisevänä hoitona. 
- Nourishing on ravitseva, elvyttävä, ja vahvistava tuoteperhe hiuspohjan hyvinvointiin sekä ravitsemaan kuivia, hauraita ja vaurioituneita hiuksia
- Purifying on antiseptinen ja rauhoittava, kuivan ja rasvaisen hilseen hoitoon sekä ehkäisyyn kehitetty tuoteperhe
- Rebalancing normalisoi ja tasapainoittaa liiallisesta talin erityksestä kärsivää hiuspohjaa
- Detoxifying on elvyttävä, uudistava sekä saasteita, kertymiä ja toksiineja poistava tuoteperhe ympäristön ja stressin rasittamalle hiuspohjalle
- Calming on hiuspohjaa rauhoittavien tuotteiden perhe erityisesti herkälle tai herkistyneelle hiuspohjalle
- Well-being on kosteuttava, suojaava ja virkistävä tuoteperhe kaikentyyppisille hiuksille 


Tuoksu oli tuotteissa aivan ihana. Koko eilisen illan ja vielä tänäänkin ovat hiukseni tuoksuneet jollekin ihanalle, aromaattiselle tuoksulle. Itselläni ei varsinaisesti ole mitään hius- tai hiuspohjan ongelmaa, joten minulle tehtiin Nourishing pesu. Ihanien tuotteiden lisäksi hoitoon kuuluu pään ja hartioiden hieronta. Ja mikäpä sen mukavampaa kuin nauttia sieraimia hivelevistä tuoksuista ja päähieronnasta Goalaksen hierovassa tuolissa!! :) Kyllä oli mukavaa vaihtelua tähän remonttielämään.


Mii laik! :) Suosittelen! KIITOS KATJA! :)

Hauskaa illan jatkoa kaikille sinne!

kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

2.2.2012

KHH uutisia

Kodinhoitohuoneen kalusteet saapuvat huomenna, joten tapetointi on ollut illan sana. Olen aivan hullaantunut tuohon tapettiin. Tulevan varmasti viihtymään pyykin pesun äärellä vastaisuudessa paremmin kuin ennen. :)

Aivan mahtavaa myös, että saan pyykkikoneen ja kuivausrummun takaisin sisätiloihin lämpimään. Pyykkivuori onkin kasvanut kovien pakkasten alettua, kun ei hirveästi houkuttele tuo kylmä autotalli. Pieniä elämän iloja. :)

tapetti: Aspen Forest posterised / PhotoWall

Iloista torstaita myös sinne!

kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

Lisää valmista pintaa



Likainen, mutta ah, niin ihana Saima parketti!
Nyt sitten vain odotellaan kodinkoneita saapuvaksi Saksasta.
Kokonaiskuva keittiöstä täällä.

kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

1.2.2012

WHBM

Uusi tuttavuuteni, uusi rakkauteni... White House Black Market


Voisin kotiuttaa kaikki ylläolevat kokonaisuudet silmää räpäyttämättä... Miksi en varmaan kovin tarkkaan uskaltanut uutuuksia katsellakaan. Ei uusia vaatteita ennen uutta vaatehuonetta!
En kuitenkaan voinut vastustaa 60 % alennusta näistä ihanuuksista, vaan klikkasin ne kiireen vilkkaa ostoskoriin:

Kokopuoli vähän jännittää, kun ei ole kokemusta, ja heidän kokotaulukko ei täsmää normaalisti käyttämääni kokoon. Mutta katsotaan mitä sieltä tulee...

Saapa nähdä kauanko maltan nyt pysyä pois putiikista... :)